Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

26-07-2022 17:40
Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları

Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları için araştırma yapan bir çok kişi çeşitli sebeplerden dolayı yanılgıya düşebiliyor. Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları ürün farklılıklarına göre değişken fiyatlarda olabilmektedir. Bu fiyat farklılıklarında öncelikle belirleyici neden ürün kalitesi olmakla birlikte en önemli faktörlerden biri de ürünün ithal olup olmamasıdır. Yerli üretim olan ürünlerin mevcut kur dalgalanmalarından minimum etkilendiği bir gerçektir. Bununla birlikte yerli bir ürünün kaliteli olup olmadığı da önemli bir durumdur. Ucuz olması yerli olması ve kaliteli bir ürün olması asıl hedeftir. 2024 yılı tezgah altı su arıtma cihazı fiyatlarını incelemeye başlayalım

AQUA BELLA Ravent Dijital Akıllı Su Arıtma Cihazı

Ravent Dijital 5 Aşamalı Su Arıtma Sisteminde Kullanılan Filtre Teknolojileri; 5 Micron Kaba Tortu Filtresi, GranülAktif karbon filtresi, Blok karbon filtresi, Ters Ozmos membran filtresi LG CHEM ve Omnipure Gümüş İyonlu İnline Post Karbon Filtre olmak üzere beş adettir. Sahip olduğu filtre teknolojileri sayesinde temiz, yumuşak ve son derece lezzetli bir su üretir.

Ters Ozmos membran filtre ömrü 2-6 yıl, diğer filtrelerin kullanım ömrü 8-24 arasında değişmektedir.

Ravent Dijital 5 Aşamalı Su Arıtma cihazına en avantajlı fiyatlardan sahip olmak için hemen tıklayın.

Aqua Bella Spring Forte Saf Su Arıtma Cihazı :

Spring Forte Saf Su Arıtma Cihazı günlük 220 Litre saf su üretim kapasitesiyle harika bir iş çıkarıyor. Ters ozmoz filtreleme sistem sayesinde suda ki tüm mineralleri ayrıştırır ve 0 iletkenlikte saf su üretimi yapar.

Laboratuvar çalışmalarında, kozmetik üretiminde ve daha birçok endüstriyel üretim alanlarında rahatlıkla kullanılabilecek saf suyu üretebilen Spring Forte Saf Su Arıtma Cihazı musluk suyu ile çalışacak şekilde dizayn edilmiştir. Musluk suyunu sahip olduğu 4 aşamalı filtre sayesinde saf su haline getirir. Piyasada ki en kaliteli saf su arıtma cihazına en uygun fiyatlara sahip olmak için hemen tıklayın.

AQUA TURCO Red Plus Pompalı Delüx Su Arıtma Cihazı : 

AQUA TURCO Red Plus Pompalı Delüx Su Arıtma Cihazı 12 aşamalı su filtrasyon sistemi ile maksimum temizlikte sağlıklı suyu ailenizle buluşturuyor. Günlük 280 litre arıtılmış su üretim kapasitesi ile geniş ailelere de hitap eden AQUA TURCO Red Plus Pompalı Delüx Su Arıtma Cihazına siz de hemen en uygun fiyattan sahip olmak için tıklayın.

AQUA BELLA Sirius Plus 12 Aşamalı Çelik Tanklı Su Arıtma Cihazı : 

AQUA BELLA Sirius Plus 12 aşamalı su filtre sistemi ile harika bir içime sahip suyu sizler için üretiyor. Detaylı bilgi almak ve tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için tıklayın.

Spring Forte Çift Membranlı Optimax Plus Su Arıtma Cihazı : 

Spring Forte Çift Membranlı Optimax Plus, tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için araştırma yapan müşterilerimizin en çok ilgisini çeken cihazlarımızdandır. Uygun fiyata sunduğu kalite ve performans en etkileyici özelliklerindendir. Ayrıntıllı bilgi ve tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için tıklayın.

AQUA BELLA 10 Aşamalı LG Membran Çelik Tank Pompalı Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı : 

10 aşamalı ve LG Membranlı tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları ile ilgileniyorsunuz ve bir türlü istediğiniz fiyat/performans ürününü bulamıyorsunuz. Ancak artık doğru yerdesiniz. Hemen tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları aramanızı sonlandırın ve AQUA BELLA 10 Aşamalı LG Membran Çelik Tank Pompalı Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı ürünümüzü incelemeye başlayın. Aradığınız tüm özelliklere sahip, uygun fiyatlı ve kaliteli bir tezgah altı su arıtma cihazı olduğunu siz de hemen farkedeceksiniz.

AQUA BELLA Evro 13 Aşamalı Organik Su Arıtma Cihazı : 

İddia ediyoruz 13 aşamalı organik tezgah altı su arıtma cihazı Aqua Bella Evro tam aradığınız ürün. 13 aşamalı filtresi ile eşsiz kalitede arıtılmış su üretirken bütçenize de en haz yükü getirecek olan Aqua Bella Evro işletme ve bakım maliyetleri açısından da yüzünüzü güldürecek türden bir tezgah altı su arıtma cihazı. Ayrıntılı bilgi ve tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için tıklayın.

AQUA BELLA 8 Aşamalı Organik Su Arıtma Cihazı : 

AQUA BELLA 8 Aşamalı Organik Su Arıtma Cihazı bir başka fiyat/performans ürünü olan tezgah altı su arıtma cihazıdır. Günlük 280 Lt su üretim kapasitesine sahip olan cihaz NSF onaylı 10 Lt. çelik su tankı ile birlikte geliyor. Detaylar ve diğer tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için tıklayın.

LG AQUA BELLA Stylus Pro 12 Aşamalı Organik Su Arıtma Cihazı : 

Yüksek pH değerine sahip ve yüksek kaliteli arıtılmış su üretimi yapan LG AQUA BELLA Stylus Pro 12 Aşamalı Organik Su Arıtma Cihazı kurulum sonrası oldukça az yer kaplar ve basit bir şekilde kurulur. Antibakteriyel depolama tankı ile oldukça sağlıklı su içmenizi garanti eder. Detaylar ve diğer tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için tıklayın.

Aqua Bella Crystal 10 Aşamalı Delüx Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı: 

Nerede ve nasıl üretildiği belli olmayan, hangi filtreleri nereden temin ettiği belli olmayan firmaların ürettiği tezgah altı su arıtma cihazı size bütçenize ve sağlığınıza zarar verir. Taklit edilmiş orijinal süsü verilmiş malzemelerden üretilen tezgah altı su arıtma cihazlarından uzak durmanızı ve tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları araştırılırken firma geçmişini sürekli olarak göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Matrix Plus 10 Aşamalı Metal Depolu USA Membranlı Su Arıtma Cihazı :

USA membran kullanılan, NSF Sertifikalı 8 LT Metal Antibacteriyel tank kullanılan Delüx tezgah altı su arıtma cihazı fiyatı ile sizi memnun edecek. Sadece fiyatı ile değil bu tezgah altı su arıtma cihazı aynı zamanda sağladığı arıtılmış su kalitesi ve işletme maliyetlerinin düşüklüğü ile de kendisine hayran bırakacak cinsten. NSF Sertifikalı İnline Kapalı Kasa Filtre Sistemi, günlük 180 lt. kapasite, şık kompakt tasarım, Amerikan musluk gibi ayırt edici ve dikkat çeken özelliklere sahip olan tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için tıklayın.

AQUA BELLA Optimus Prime 12 LT NSF Sertifikalı Çelik Tanklı 12 Aşamalı Su Arıtma Cihazı : (H3)

NSF sertifikalı çelik tank kullanılan bu tezgah altı su arıtma cihazı fiyatı ile de oldukça ön plana çıkıyor. Bir çok müşterimizin favorisi olan Aqua Bella Optimus Prime tezgah altı su arıtma cihazı sizin ve ailenizin içme suyu açısından tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilecek şekilde dizayn edilmiş, aynı zamanda sınıfında üretilebilecek en kaliteli arıtılmış suyu üretebilecek şekilde tasarlanmıştır. Tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları ve Aqua Bella Optimus Prime su arıtma cihazı ile ilgili bilgi almak için tıklayın.

AQUA BELLA 10 Aşamalı Agena Plus Su Arıtma Cihazı (Filmtec Membranlı) : 

Günlük 250 Lt. arıtılmış su üretim kapasitesine sahip olan Aqua Bella Agena Plus, ters ozmoz filtre sistemi ile donatılmış bir tezgah altı su arıtma cihazıdır. Toplamda 9 aşamadan oluşan 6 filtreli sistemi ile içmeye doyamayacağınız kalitede arıtılmış su üretir. Göz alıcı kompakt tasarımı ile göze hoş gelen Amerikan musluğu ayrı bir hava katar. Kolay pratik kurulumu ve çok hızlı bir şekilde değiştitilebilen filtreleri ile oldukça zahmetsiz bir tezgah altı su arıtma cihazıdır. Aynı zamanda 8 lt. dahii depoya sahip olan Aqua Bella Agena Plus tam aradığınız su arıtma cihazı olabilir. Detayları ve fiyatları görmek için tıklayınız.

BELLA Delux 10 Aşamalı Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı

BellaDelux tezgah altı su arıtma cihazı,çok üst düzey kalitede sağlıklı bir arıtılmış su tüketmenizi sağlar. Kolay kurulumu, ekonomik oluşu ve sağlıklı temiz bir arıtılmış suyu en üst kalitede üretmesi cihazın öne çıkan özelliklerindendir. Ayrıca10 yıl cihaz ve 12 ayda bir periyodik bakım garantisisunan bu cihaz ile arıza yapar mı diye düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Fahiş filtre ücretleri ödemeyeceğiniz ve sürpriz maliyetlerle karşılaşmayacağınız bu tezgah alı su arıtma cihazı fiyatları için tıklayın.

LG AQUA BELLA 12 Aşamalı Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı

12 aşamalı tazgah altı su arıtma cihazlarından bir başkası olan bu cihazımızın diğer cihazlarımızdan şekil farkı bulunmakta olup bu farkı sayesinde tercih sebebi olmaktadır. Sınıfının en kaliteli arıtma suyunu üreten cihaz basit kurulumu ve düşük maliyeti ile de ön plana çıkmaktadır. Detaylı bilgi ve diğer tezgah altı su arıtma cihazları fiyatları için tıklayın.

Optimus 10 Aşamalı Ev Tipi Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı

10 aşamadan oluşan filtre sistemi ile bir başka kaliteli arıtılmış su üreten tezgah altı su arıtma cihazı fiyatı için tıklayın.

 

Optimus 12 Aşamalı Organik En İyi Su Arıtma Cihazı

AQUA BELLA Optimus 12 Aşama Organik Delüx Su Arıtma Cihazı üretiminde tüm filtrelerinde doğal mineraller kullanılmış olup, yapay madde ve tatlandırıcı kullanılmamıştır.

Ürünümüzün arkasında duruyor ve 10 yıl garanti veriyoruz. Ürünümüz NSF, Water Quality, CE, ISO-9001 ve TSE belgelerine sahip LG kalitesinde üretilmiş olup, ürün üzerinde yer alan bandrol numarasından orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yüksek ph değerli su üretimi sayesinde sağlıklı suyun tadına varacaksınız.

7 adet filtreye sahip ve toplamda 12 aşamadan oluşan filtrasyonu sayesinde çok kaliteli ve sağlıklı bir arıtılmış su üretebilen cihaz aynı zamanda elektrik gerektirmemektedir. 8 litre çelik su tankına sahip olan cihaz günde 280 litre su üretebilmektedir.

Tatlandırıcı post karbon filtre %10 gümüş iyon içerir gümüş iyonlu post karbon bakteri üremesini engelleyerek temiz su elde etmenizi sağlar gümüş iyonlu post karbon filtresinin ana ham maddesi hindistan cevizi ve zeytin çekirdeğinden üretilmektedir.

Daha detaylı bilgi ve diğer tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için hemen tıklayın.

Gold Crystal 10 Aşamalı Organik Su Arıtma Cihazı

AQUA BELLA LG CHEM Membranlı Crystal 10 Aşama Organik Su Arıtma Cihazı sudaki mineralleri tanır ve eksik olan mineralleri suya katarak mineral bakımından maksimum zenginlikte sağlıklı bir arıtılmış su üretir. LG CHEM 80 GPD Membran filtre sistemi kullanılarak üretilmektedir. Alkalin filtresi sayesinde suyun pH seviyesini 7-8.5pH a yükselterek yüksek ph lı su içmenin ayrıcalığını hissettirir.

 

6 adet filtreden oluşan toplam 10 aşamalı filtre sistemi ve mineral filtre ile yüksek oranda mineralli su elde edilir. Tezgâhınızın altın çok az yer kaplar ve elektrik gerektirmez. 300 litre günlük üretim kapasitesine sahip olan cihaz ayrıca 8 litre NSF onaylı çelik su tankı ile gelmektedir. Daha detaylı bilgi ve tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları için tıklayın.

 

Lg Membranlı 10 Aşamalı Crystal Su Arıtma Cihazı : 

10 aşamadan oluşan filtre sistemi ile bir başka kaliteli arıtılmış su üreten tezgah altı su arıtma cihazı fiyatı için tıklayın.

 

Aqua Bella Su Arıtma Sistemleri

AQUA BELLA Su arıtma cihazı sistemlerimiz; şebeke sularında bulunan ve insan sağlığına zararlı her türlü bakteri, kimyasal madde, metal, çözünmüş zararlılar ve civa gibi ağır metallerden temizleyerek insan tüketimine uygun duruma getirmektedir. Belki de en önemlisi Aqua Bella su arıtma cihazı sistemlerinin şebeke suyunuzu zararlılardan arındırırken cüzdanınıza ve bütçenize zarar vermeden yapıyor olması. Güncel içme suyu fiyatlarını baz alırsanız eğer bütçenizde her ay ortalama 250-300 tl. civarı bir delik açtığını göreceksiniz. Bu durum aylık bazda böyle iken yıllık hesaplamalarda ise 3000-3500 tl. gibi rakamlara ulaşmaktadır. Ayrıca sahip olacağınız Aqua Bella Su Arıtma cihazı sayesinde çevre kirliliğini engellemeye de katkınız olacak. Plastik su şişelerine ihtiyacınız kalmayacağı için üretim-tüketim arasında ki ilişki sonucu dolaylı olarak çevre temizliğine de katkınız olmuş olacak.

Kullandığınız veya satın almayı düşündüğünüz su arıtma cihazlarının filtreleri çalışma sistemlerine göre, kullanılacağı bölgeye göre veya ihtiyacınıza göre çeşitli farklılıklar gösterebilir. Aqua Bella su arıtma sistemleri olarak siz değerli tüketicilerimize her zaman piyasanın en kaliteli ve aynı zamanda en hesaplı su arıtma cihazı filtrelerini sunuyoruz. Aqua Bella Su Arıtma Sistemleri bünyesinde bulunan su arıtma cihazı filtreleri aşağıda sıralanmıştır.

Su arıtma cihazları arasında boğulup kalmaktan çekinmeyin. Her biri farklı özelliklere sahip olan Aqua Bella su arıtma cihazları farklı çözümler üretiyor. Bu nedenle öncelikle şebeke suyunun test edilmesi veya yerel resmi kaynaklardan elde edilen bilgilerin değerlendirilmesi gerekiyor. Burada devreye alanında uzman ve deneyimli Aqua Bella su arıtma sistemleri personeli devreye giriyor ve size gerekli bilgilendirmeyi yapıyor. Size sadece tavsiye edilen arıtma cihazları arasından bütçenize ve ihtiyacınıza göre seçim yapması kalıyor. Her durumda siz ihtiyacınızı profesyonel ekip yardımıyla doğru tercihler yaparak karşılayacaksınız.

Su arıtma cihazları zaman zaman çok pahalı olarak görülebilmektedir. Ancak her zaman durum böyle değildir. İşte Aqua Bella su arıtma sistemleri olarak bu ilişkinin her zaman dengede olması için elimizden geleni yapıyoruz. Kaliteden ödün vermeden en iyi su arıtma cihazı sistemlerinin üretilebileceğini siz değerli müşterilerimize garanti ediyoruz. Siz sadece nerede kullanacağınızı, ne kadar ihtiyacınız olduğunu bize söyleyin. Size en uygun su arıtma cihazını tavsiye edeceğiz.

Neden Aqua Bella Tercih Etmeliyim?

En iyi su arıtma cihazı olan Aqua Bella Su Arıtma Sistemleri temiz ve güvenilir suyu kolayca elde etmenizi sağlar. Aqua Bella Su Arıtma Sistemleri ile evinizi, ofisinizi, işyerinizi veya atölyelerinizi donattığınızda insanların en temel ihtiyacı ve olmazsa olmazı olan temiz suyu en sağlıklı ve en uygun mineral seviyesinde tüketebilirsiniz. En kaliteli ve en iyi su arıtma cihazı olan Aqua Bella Su Arıtma Sistemleri ile suyunuz daima temiz ve sağlıklı olacaktır.

 

✅Firma Kuruluş : 1993’ten Beri Hizmet✅
✅Firma Hizmet Bölgeleri : Türkiye’nin Her Yerine✅
✅Firma Belgeleri : Iso 9001 Kalite Belgeleri✅
✅Firma Eşya Sigortası AQUA BELLA  Farkıyla✅
TL1,000
In stock
Product description: tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları, tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları 2024 Customer reviews:
Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024 - by ,April 1, 2011
1/ 5stars
tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları, tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları 2024
Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024 - by ,March 25, 2011
4/ 5stars
tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları, tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları 2024
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.