Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024


2024 Su Arıtma Cihazı Fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak değişmekle birlikte en belirleyici etken mevcut durumda yaşanan fiyat dalgalanmaları olmaktadır. Bununla birlikte yapacağınız seçimler ve bölgesel gereksinimler de Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024 açısından oldukça belirleyici olacaktır. 2024 yılı Su Arıtma Cihazı Fiyatları belirlenirken etki eden faktörleri aşağıda ki başlıklar altında incelemeye çalışacağız.

2024 Su Arıtma Cihazı Çeşitleri ve Fiyatları


Ev tipi su arıtma cihazlarının çeşitli türleri ve boyutları mevcuttur. Seçenekler, tek bir kişi için içme suyu sağlayan küçük ve ucuz bir sürahiden, evinize giren tüm suyu arıtan daha pahalı ve tam bir ev su arıtma sistemine kadar uzanır. Öyleyse asıl soru, ne tür bir su arıtma cihazı istiyorsunuz veya hangisine ihtiyacınız var?
Çünkü her su arıtma cihazı, şebeke suyunuza gizlenmiş olabilecek kirleticileri aynı şekilde temizlemeyecektir. Basit bir aktif karbon filtresi örneğin klor içeriğini azaltırken kurşun ve kloraminler daha karmaşık bir filtre sistemi gerektirir.
Bu nedenle, öncelikle bir su kalite testi yapmak en mantıklısı olacaktır. Meraklanmanıza gerek yok sizin için basit bir su kalite testini Aqua Bella olarak yapıyoruz ve ihtiyacınız olan Su Arıtma Cihazını size tavsiye ediyoruz. Ancak yine de daha kapsamlı bir su analizi talep ediyorsanız profesyonel bir laboratuvardan destek almalısınız. 

Tesisat Tipi Su Arıtma Cihaz Fiyatları 2024


2024 tesisat tipi su arıtma cihazı fiyatları araştırıyorsanız öncelikle bunun tam olarak ne olduğunu öğrenmeniz gerekir. Temelde su tesisatının girişine takılan su arıtma sistemleridir. Bu arıtma sistemi ana su hattına bağlandığı için, duşta, banyonuzda, mutfağınızda ve hatta çamaşırlarınızda arıtılmış suyu kullanabilirsiniz. Standart sistem, öncelikle küçük bir tortu filtresi ile başlar ve ardından su yumuşaklığını iyileştirmek, bir grup zararlı kirleticiyi filtrelemek, tesisat sisteminizin ve bağlı cihazlarınızın ömrünü uzatmak için büyük bir karbon filtre ile devam eder.

Ters Ozmoz Su Arıtma Chazı Fiyatları 2024


2024 ters ozmoz su arıtma cihazı fiyatları için bu sistemin tam olarak ne işe yaradığını nasıl çalıştığını neler gerektirdiğini anlamamız gerekiyor. Neredeyse saf su olan arıtılmış içme suyu üretebilmek için bir veya daha fazla tortu/karbon filtresini, Ters Ozmoz (RO) membranını ve bazı modellerde UV ışığını kullanarak çok kapsamlı bir arıtma süreci sağlar. Kullanım ve kurulumu kolaydır. Basit bir şekilde mutfak tezgâhınızın altına kurulabileceği gibi isteğiniz veya ihtiyacınız doğrultusunda farklı bir yere de kurulabilir. Bununla birlikte, daha karmaşık ve genellikle büyük bir depolama tankı ve dağıtım pompası gerektirdiği için daha pahalı olabilen tüm evin tesisat girişine bağlanan ters ozmoz sistemleri de vardır.

Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024


2024 tezgah altı su arıtma cihazı fiyatları açısından birçok sisteme göre en uygun fiyatlı olan sistemler arasında yer almaktadır. Şebeke suyunuzu mutfak musluğunuzdan hemen öncesinde filtreler. Her durumda, hem tadı harikadır hem de içmek için güvenli ve temiz bir su sağlarlar.

Tezgah Üstü ve Musluğa Monte Arıtma Cihazı Fiyatları 2024


2024 tezgah üstü ve musluğa monte su arıtma cihazı fiyatları, bakımından değerlendirildiğinde nispeten ucuz olan su arıtma cihazı kategorisinde yer almaktadır. Herhangi bir kalıcı değişiklik yapmaya gerek kalmadan sadece dakikalar içinde mutfak musluğuna takılabilir. Her iki tip de daha basit bir kullanım sunmakla birlikte temel amaç, suyun tat ve kokusunu iyileştirmek ve kurşun gibi zararlı kirleticilerin bazılarını ortadan kaldırmaktır.

Su Arıtmalı Sürahi Fiyatları 2024


2024 Su arıtmalı sürahi fiyatları, ele alındığında arıtma cihazı fiyatları ve arıtma sistemleri fiyatları içerisinde en uygun fiyata sahip olan arıtma modelidir. Kullanımı kolay ve uygun fiyatlı olmasından dolayı en popüler seçeneklerdendir. Dezavantajı, filtreleme hızının yavaş olması ve kartuşların tıkanmaya meyilli olabilmesidir.

Su Arıtma Cihazı Maliyeti Ne Kadardır? 2024 Ortalama Fiyat Tahminleri


Ev tipi bir su arıtma sistemine ortalama olarak 1000-6000 lira arasında değişen bir fiyata sahip olunabilir. Aşağıda ki tabloda 2024 su arıtma cihazlarının türlerine göre fiyat aralıkları belirtilmiştir. Aynı zamanda seçiminizi kolaylaştırmak için artıları ve eksileri de belirtilmiştir.

 


SU ARITMA CİHAZI

FİYAT ARALIĞI

 

ARTILARI

 

EKSİLERİ

 

Tesisat Tipi Su Arıtma Cihaz Fiyatları 2024

 

Genellikle sistemlerin maliyeti 300 ila 5000 TL arasında değişmektedir

-Evinizdeki her musluktan arıtılmış su kullanabilirsiniz.
-Sıhhi tesisat sisteminin ve bağlı cihazların ömrünü uzatabilirsiniz

-Profesyonel bir tesisatçı tarafından kurulum gerektirir
-Birçoğu küçük kirleticiler üzerinde etkili değildir

Ters Ozmoz Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

 

Maliyeti ortalama olarak 1000 – 6000 TL arasında değişmektedir

-%100 güvenli en yüksek su kalitesi sağlar
-Nispeten daha fazla miktarda arıtılmış su üretir
-Bazı modeller arıtma işleminde UV ışığı kullanır

-Arıtma sonrası atık su ortaya çıkar
-Suda ki mineralleri filtreler
-Profesyonel kurulum gerektirir

Tezgah Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

 

Maliyeti ortalama olarak 1500 – 5000 TL arasında değişmektedir

-Uygun maliyetli
-Güvenli su sağlar

-Profesyonel kurulum gerektirir

Tezgah Üstü ve Musluğa Monte Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

 

Maliyeti ortalama olarak 1200 –3000 TL arasında değişmektedir

-Kullanımı ve temizliği basit
-Taşınabilir
-Kalıcı kurulum gerekmez (kiracılar için harika)
-Birkaç dakika içinde montaj

-En temiz filtreleme değil
-Tezgahta yer kaplar
-Akış hızı yavaş olabilir

Su Arıtmalı Sürahi Fiyatları 2024

 

Maliyeti ortalama olarak 500 –750 TL arasında değişmektedir

-Kurulum gerektirmez (kiracılar için harika)
-Soğuk su amacıyla  buzdolabında saklanabilir
- Kullanımı ve temizliği basit
-Taşınabilir

-Filtrelerin sık sık değiştirilmesi gerekir
-Düşük akış hızı
-Sınırlı depolama hacmi

Su Arıtma Cihazı Montaj ve Bakım Maliyeti


Diyelim ki yeni bir su arıtma sistemi satın aldınız. Eğer, bir sürahi veya mutfak musluğuna bağlanan bir sistem satın almadıysanız, sonraki adım montaj aşaması olacaktır.
Su arıtma cihazı montaj maliyeti ne kadardır? Yine, kurulacak sistemin karmaşıklığına bağlı olarak bunun kesin bir cevabı yoktur. Doğal olarak, daha fazla iş gerekliliği, daha yüksek kurulum maliyeti demektir.

Yedek Filtre Fiyatları


Bakıma gelince, hemen hemen tüm su arıtma cihazları, arada bir optimum performans için filtre (ve/veya membran) değişimi gerektirir. 
Ters Ozmoz (RO) gibi birden fazla filtreleme aşamasına sahip sistemlerin filtre masrafları, basit tek aşamalı cihazlara kıyasla daha pahalı olacaktır örneğin musluğa monte edilen arıtma cihazları.

Su Arıtma Cihazı Nereden Alınır?


Eviniz için su arıtma cihazı nereden satın alınır?

 

  • Günümüzde en çok tercih ettiğimiz seçenek online alışveriş. Bir yanda geniş ürün yelpazesine sahip popüler e-ticaret mağazaları var. Öte yandan, doğrudan çeşitli üreticiler ve markalar tarafından işletilen daha küçük siteler var. İkinci seçenek direk üreticiden olduğu için fabrika fiyatlarıyla alışveriş yapmanıza olanak sağlar. Ayrıca, müşteri desteği çok daha iyidir ve ihtiyacınıza göre en iyi modeli almanız için yardımcı olur.
  • Alternatif olarak, su arıtma konusunda uzmanlaşmış yetkili bir bayiden satın alabilirsiniz. Filtre fiyatları daha yüksek olabilir, ancak kurulum ve yıllık bakım da dahil olmak üzere bir paket satın alabilirsiniz. Bunun da ötesinde, uzmanlar bölgenizde ki suyun özelliklerini iyi bilirler.
Su Arıtma fiyatları 2024 su arıtma fiyatları 2024
Rated 4.1/5 based on 4040 customer reviews
TL1,000
In stock
Product description: su arıtma fiyatları 2024, su arıtma cihazları fiyatları 2024, su arıtma cihazları fiyatları 2024, su arıtma cihaz fiyatları 2024, 2024 su arıtma fiyatları, 2024 su arıtma cihazı fiyatı, 2024 su arıtma cihazları fiyatları, Customer reviews:
Su Arıtma fiyatları 2024 - by ,April 1, 2011
1/ 5stars
su arıtma fiyatları 2024, su arıtma cihazları fiyatları 2024, su arıtma cihazları fiyatları 2024, su arıtma cihaz fiyatları 2024, 2024 su arıtma fiyatları, 2024 su arıtma cihazı fiyatı, 2024 su arıtma cihazları fiyatları,
Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024 - by ,March 25, 2011
4/ 5stars
su arıtma fiyatları 2024, su arıtma cihazları fiyatları 2024, su arıtma cihazları fiyatları 2024, su arıtma cihaz fiyatları 2024, 2024 su arıtma fiyatları, 2024 su arıtma cihazı fiyatı, 2024 su arıtma cihazları fiyatları,
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.