Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Hyundai Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

27-08-2022 12:32
Hyundai Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024

Hyundai Su Arıtma Cihazı 2024

 

Hyundai 2024 model su arıtma cihazı sorgulamaları son zamanlarda oldukça popüler. Herkes 2024 model Hyundai Su Arıtma Cihazı istiyor ve bu konuda araştırma yapıyor. Su arıtma cihazı almak isteyen tüm müşteriler yeni teknoloji ve yeni tarz arıyorlar. Bu durum oldukça anlaşılabilir bir yaklaşım. Biz de şimdi Hyundai 2024 model su arıtma cihazı araştırmalarına ışık tutacağız.

Hyundai Su Arıtma Cihazı Kaliteli mi?

Hyundai su arıtma cihazı 2024 yılında çıkardığı yeni modellerle adından söz ettiriyor. Birçok kişi Hyundai su arıtma cihazlarının kalitesini zaten biliyor ancak asıl soru yeni çıkan 2024 modelHyundai su arıtma cihazı gerçekten kaliteli mi? Kaliteli ve sorunsuz bir su arıtma cihazına sahip olmak herkesin istediği şey fakat bu o kadar kolay değil. Öncelikle sağlam bir kalite arıyorsanız Hyundai Su Arıtma Cihazı tam size göre. Eğer 2024 Hyundai Su Arıtma Cihazı almak için karar verdiyseniz bir sonraki aşama işinin ehli ve garantisi adı olan bir firma bulmak. Aslında en kolay aşama birçok kişi için bu aşamadır. Aquabella Su Arıtma Sistemleri tam olarak herkesin aradığı firma olduğunu zaten yıllardır kanıtlamış durumda.

Hyundai Su Arıtma Cihazı 2022 Filtre Fiyatları

Hyundai su arıtma cihazı filtreleri Aquabella Su Arıtma Sistemleri tarafından satılmaktadır. Hyundai Su Arıtma Cihazları için 3 Aşama Filtre Seti yaklaşık 100 TL fiyatla satışa sunulmaktadır. Filtreleri isterseniz kendiniz rahatlıkla değiştirebilirsiniz. Talebiniz halinde Aquabella Su Arıtma Sistemleri tarafından filtre değişim işlemleriniz yapılmaktadır.

Membran filtreler 2 senede bir değişmesi gerekmektedir. Membran filtre suyun tadını veren en önemli filtredir. Değişim zamanın geçirilmesi suyun tadında bozulmalara yol açar. Mineralli karbon filtre yılda bir değiştirilmelidir. Suda eksik olan mineralleri tamamlar ve arıtılmış suyu sağlıklı hale getirir. Sediment, granül aktif karbon ve blok karbon filtre kullanım süresi ise 6 - 8 ay arasındadır.

Hyundai Su Arıtma Cihazı Filtre Fiyatları

 

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı Biocera Filtre Fiyatı

799.00 TL

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı Alkali Filtre Fiyatı

299.00 TL

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı TCR Filtre

599.00 TL

 

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı 75 GPD Membran Filtre

499.00 TL

 

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı Post Carbon Filtre

299.00 TL

 

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı Pre Carbon Filtre

399.00 TL

 

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı Sediment Filtre

199.00 TL

 

 

2024 Hyundai Su Arıtma Cihazı Modelleri Nelerdir?

Arçelik su arıtma cihazları toplamda 3 çeşit olarak satışa sunuluyor. Arçelik tarafından satışa sunulan su arıtma cihazlarının özellikleri birbirinden farklılıklar gösterse de temelde aynı özelliklere sahiptirler. Aşağıda Arçelik Su Arıtma Cihazlarının özellikleri belirtilmiştir.

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı HW-100 UP

2022 HYUNDAI Su Arıtma Cihazı modellerinden olan HW-100 UP musluk suyunuzu kaliteli bir şekilde arıtarak içimi lezzetli ve son derece yumuşak bir hale getirir. Bu arıtma işlemini sahip olduğu beş adet filtre aşaması ile kusursuz bir şekilde yapar. Birçok kullanıcı tarafından son derece beğenilen ve tavsiye edilen bir su arıtma cihazı modelidir. 2022 model Hyundai su arıtma cihazı için aşağıda bazı teknik özellikleri verilmiştir.

·HYUNDAI Su Arıtma Cihazı HND-35

2022 HYUNDAI Su Arıtma Cihazı modellerinden olan HND-35şebeke suyunu arıtırken içerisinde bulunan yararlı mineralleri koruyarak sağlığınıza doğrudan katkı yapar. Arıttığı lezzetli ve sağlıklı suyu her içtiğinizde ömrünüzü uzatır ve yaşantınızı keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlar. Hyundai su arıtma cihazı 2022 listesi arasında ikinci sırada yer alan bu model tüm müşterilerimize tavsiyemizdir.2022 model Hyundai su arıtma cihazı için aşağıda bazı teknik özellikleri verilmiştir.·

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı HW-100 UP Pompalı

HYUNDAI Su Arıtma Cihazı 2022 modellerinden olan HW-100 UP Pompalı diğer pompasız modeli ile fazla fark barındırmıyor. Aralarında ki en temel fark pompasıdır. Dahili pompası su basıncını sürekli kılar ve suyunuzun basıncı ne kadar düşük olursa olsun sabit bir debide akmasını sağlar.

·HYUNDAI Su Arıtma Cihazı HND-35 Pompalı

 HYUNDAI Su Arıtma Cihazı modellerinden olan HND-35 Pompalının diğer pompasız modeline nazaran küçük bir ağırlık ve hacim farkı bulunuyor. Pompalı olduğu için sürekli elektrik bağlantısına ihtiyaç duyan bu cihaz ürettiği lezzetli su ile ön plana çıkıyor.

2024 Hyundai Su Arıtma Cihazı Özellikleri Nelerdir?

Aşağıda ki tabloda 2022 Hyundai Su Arıtma Cihazı genel özellikleri belirtilmiştir. Modeller arasında ufak farklılıklar olsa da genel özellikleri aşağıda ki gibidir.

 

I. Aşama:

Sediment Filtre (5mic.)

II. Aşama:

GAC Karbon Filtre

III. Aşama:

CTO Karbon Filtre

IV. Membran:

80 GPD

V. Aşama:

TCR Post Karbon Filtre

Tank Kapasitesi:

8-12 Litre

Ph

7-8,5pH

 

2024 Hyundai Tezgâh Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları Ne Kadar?

 Hyundai tezgâh altı su arıtma cihazları fiyatları modeller göre değişikli göstermektedir. Buna bağlı olarak bazı modellerin fiyatlarını sizin için derledik. İşte 2022 Hyundai Tezgâh Altı Su Arıtma Cihazı Fiyatları:

  1. HYUNDAI Su Arıtma Cihazı HW-100 UP Fiyat : 3.990 TL.
  2. HYUNDAI Su Arıtma Cihazı HW-100 UP Pompalı Fiyat : 4.790 TL.
  3. HYUNDAI Su Arıtma Cihazı HND-35 Fiyat : 4.690 TL.
  4. HYUNDAI Su Arıtma Cihazı HND-35 Pompalı Fiyat : 5.490 TL.

Hyundai Su Arıtma Cihazı 2024 Nereden Alınır?

Hyundai 2022 model su arıtma cihazı nereden alınır? Hyundai Su Arıtma cihazını nasıl ve nereden alabiliriz sorusu müşterilerimiz veya potansiyel müşterilerimiz tarafından devamlı olarak soruluyor. Aquabella Su Arıtma Sistemleri olarak müşterilerimizin talepleri doğrultusunda en kaliteli hizmeti vermeyi taahhüt ediyoruz ve istedikleri cihazları kendilerine sunuyoruz. 

2024 Hyundai Su Arıtma Cihazı Alternatifleri Nelerdir?

Arçelik su arıtma cihazı abonelik sistemine alternatif olarak gerçek bir su arıtma cihazı üreticisi olan Aquabella Su Arıtma Sistemlerini tercih edebilirsiniz. Çünkü Aquabella Su Arıtma Sistemleri tamamen yerli ve milli imkânlarla üretilmektedir. Yerli üretimin gücünü siz de hissetmek istiyorsanız tercihinizi mutlaka Aquabella Su Arıtma Sistemlerinden yana kullanın.

HYUNDAI SU ARITMA CİHAZI

Damacana su tüketmek hepimizin ortak sorunu. Bu sorundan kurtulmak sizin elinizde. Siz de hemen su arıtma cihazına sahip olarak bu sorundan kurtulabilirsiniz. Su arıtma cihazları sayesinde plastik damacanalarda ve su söyleme derdinden kurtulabilirsiniz.2022 Hyundai su arıtma cihazları aileniz için en iyi ve ideal şartlara sahip arıtılmış suyu üretir. Unutmayın hangi şartlarda olursa olsun bekletilmiş su sağlıklı değildir. Cam damacana, plastik şişe veya polikarbon damacana fark etmez hepsi bekletilen su olduğu için sağlığa zararlıdır. Bu nedenle arıtılmış su her zaman diğer seçeneklere göre daha sağlıklıdır.

Hyundai Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2022 En İyi Hyundai Su Arıtma Cihazı Burada!
Rated 4.9/5 based on 350 customer reviews
TL750

In stock Product description: hyundai su arıtma cihazı, hyundai su arıtma cihazı fiyatları 2022, hyundai su arıtma cihazı fiyat, hyundai su arıtma cihazı filtre seti, hyundai su arıtma cihazı filtresi, Customer reviews:

AQUA BELLA - by ,April 1, 2011
1/ 5stars
AQUA TURCO
Fatih BEDİR - by ,March 25, 2011
4/ 5stars
hyundai su arıtma cihazı fiyatları 2022
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.