Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

DOKTORLAR HANGİ SU ARITMA CİHAZINI TAVSİYE EDİYOR 2024 Güncel

26-07-2022 13:21
DOKTORLAR HANGİ SU ARITMA CİHAZINI TAVSİYE EDİYOR 2024 Güncel

DOKTORLAR HANGİ SU ARITMA CİHAZINI TAVSİYE EDİYOR 

Hepimizin bildiği üzere sağlıklı ve temiz su içmek vücut sağlığımızın ve hatta yaşam kalitemizin vazgeçilmez bir kuralıdır, bu yüzden hemen hemen herkes doktorların tavsiye ettiği su arıtma cihazı hangisi diye bir araştırma içerisine giriyor. Yazımızın devamında doktorlar hangi su arıtma cihazını tavsiye ediyor bunu net olarak öğreneceğiz.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazları:

·Ravent Dijital Akıllı Su Arıtma Cihazı

Ravent Dijital Akıllı Su Arıtma Cihazı doktorların en çok tavsiye ettiği, içme suyunuzu kirleticilerden ve zararlı maddelerden arındırarak sağlıklı ve temiz bir içme suyu sağlayan ve bu işlemi yaparken çeşitli filtrasyon aşamaları kullanan bunun sonucunda bakterisiz ve mikropsuz içme suyu üreten Su Arıtma Cihazıdır.

·Spring Forte Saf Su Arıtma Cihazı

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı Hangisi (2024 Güncel Liste)

Sıra Model Cihaz Türü Pompa Editör Puanı
1 AQUA BELLA  Tezgahaltı    Pompalı  10/10
2 AQUA TURCO  Tezgahaltı  Pompalı  10/9.9
3 Spring Forte  Tezgahaltı    Pompasız  10/9.8
4 AquaFair  Tezgahaltı  Pompasız  10/9.7
5 AQUAMes Tezgahüstü Pompasız  10/9.7

Doktorların en çok tavsiye ettiği su arıtma cihazlarından biri olan Spring Forte Saf Su Arıtma Cihazı içme suyunuzu en sağlıklı hale getirecek tüm olanaklara sahip.

·AQUA TURCO Red Plus 12 Aşamalı Su Arıtma Cihhazı

Tavsiye edilen su arıtma cihazı dendiğinde akla ilk gelen cihazlardan biri olan Red Plus 12 Aşamalı su arıtma cihazı sizin ve ailenizin temiz ve sağlıklı suya ulaşmanızı sağlayarak sağlıklı bir hayat sürmenizi garanti eder.

·AQUA BELLA Sirius Plus 12 Aşamalı Su Arıtma Cihazı 

Uzmanların tavsiye ettiği su arıtma cihazı olarak bir diğer seçenek ise Aqua Bella Sirius Plus. Sahip olduğu 12 aşamalı arıtma sistemi sayesinde şebeke suyunu mükemmel şekilde arıtarak sağlıklı içme suyu sağlar.

·Spring Forte Çift Membranlı Optimax Plus Su Arıtma Cihazı 

Uzman Doktorlar tarafından önerilen bir diğer su arıtma cihazı Spring Forte Optimax Plus ise çift membranı sayesinde tertemiz ve doğal bir içme suyu sağlar.

·AQUA BELLA 10 Aşamalı LG Membran Su Arıtma Cihazı

 

10 aşamalı Aqua Bella LG membran su arıtma cihazı en çok tercih edilen ve doktorların tavsiye ettiği su arıtma cihazlarının başında geliyor. Ürettiği mükemmele yakın içme suyu ile hayat kalitenizi arttırıyor ve sağlığınıza katkıda bulunuyor.

·AQUA BELLA Evro 13 Aşamalı Organik Su Arıtma Cihazı

Evro 13 aşamalı su arıtma cihazı ev kullanımı için en fazla doktor tavsiyesi alan cihaz olma özelliğini taşıyor. Sahip olduğu tam 13 aşama sayesinde arıttığı suyun saflığına ve temizliğine hayran kalacaksınız.

·AQUA BELLA Organik Su Arıtma Cihazı 

Organik su arıtma cihazı adından da anlaşılacağı üzere tüm doktorların ve uzman sağlıkçıların tavsiye ettiği ve hatta mutlaka kullanılması gerektiğini belirttiği su arıtma cihazlarındandır. Organik su arıtma cihazı olması bu tavsiyenin en büyük nedenlerindendir. Günümüzde insanlar hayat tarzlarını tamamen organik olacak şekilde ayarlamaya ve değiştirmeye çalışıyorlar. Netice itibarı ile organik hayat ve sağlıklı bir yaşam organik olarak üretilmiş su ile başlar.

·Organik Su Arıtma Cihazı LG AQUA BELLA Stylus 

Diğer bir organik su arıtma cihazı olan LG Aqua Bella Stylus ürettiği yumuşak içimli organik temiz içme suyu ile hayatınızda önemli bir yere sahip olacak. Doktor tavsiyesi su arıtma cihazları listesinde kendine önemli bir yer eden LG Aqua Bella Stylus tüm övgüleri hak edecek şekilde temiz ve sağlıklı içme suyunu organik olarak üretiyor.

·Crystal 10 Aşamalı Delüx Su Arıtma Cihazı

Uzman sağlık çalışanlarının önerdiği başka bir su arıtma cihazı da Crystal 10 Aşamalı Delüx su arıtma cihazıdır. Sahip olduğu 10 aşama sayesinde içme suyunuzu aşama aşama sağlıklı, temiz ve içilebilir bir hale getiriyor.

·Matrix Plus 10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

En çok tavsiye edilen arıtma cihazı olan Aqua Bella Su Arıtma Cihazları temiz ve sağlıklı suyu kolayca elde etmenizi sağlıyor. Matrix Plus 10 Aşamalı Aqua Bella Su Arıtma Cihazı ile sağlığınız için endişelenmenize gerek kalmadan güvenle su içebilirsiniz. Neredeyse tüm doktorlar tarafından tavsiye edilen su arıtma cihazlarının başında gelen bu cihazı siz de denemelisiniz.

·AQUA BELLA Optimus Prime NSF Sertifikalı Su Arıtma Cihazı

Aqua Bella Optimus Prime su arıtma cihazı doktorların tavsiye ettiği ve tüm evinizde arıtılmış temiz suyu kullanmanıza olanak sağlayan eşsiz bir cihazıdır.

 

·AQUA BELLA 10 Aşamalı Agena Plus Su Arıtma Cihazı 

Agena Plus 10 aşamalı su arıtma cihazı içerdiği filtrasyon sistemleri ile tüm uzman doktorların tavsiye ettiği arıtma cihazı olarak ön plana çıkıyor. Sağlığınız için siz de doktor tavsiyesi olan su arıtma cihazını kullanın.

·Ev Tipi Su Arıtma Cihazı BELLA Delux 

Bella Delüx ev tipi su arıtma cihazı ev kullanımı için en uygun ve kullanışlı cihazların başında geliyor. Doktorlar ev tipi su arıtma cihazı olarak Bella Delüx su arıtma cihazını tavsiye ediyorlar.

Doktor Tavsiyesi Su Arıtma Cihazları 

Aqua Bella Su arıtma cihazları Sudaki mineralleri tanır ve eksik olduğunu tespit ettiği mineralleri arıttığı suya ekleyerek suda ki mineral dengesini insan sağlığına uygun hale getirerek zengin mineralli ve kaliteli olmasını sağlar. Bu yüzden doktorların tavsiye ettiği su arıtma cihazı Aqua Bella Gold Crystal 10 Aşamalı Organik Su Arıtma Cihazı olmalı.

Doktorlar Neden Aqua Bella Su Arıtma CihazlarıTavsiye Ediyor? 

Aslında bu sorunun cevabı çok basit, tabi ki sağlıklı ve temiz su ürettikleri için doktorların tavsiye ettiği su arıtma cihazı Aqua Bella su arıtma cihazları. Bu konuyu biraz detaylandırmak gerekiyor. Aşağıda neden doktorların Aqua Bella su arıtma cihazlarını tavsiye ettiğini açıklamaya çalışacağız.

Neden Aqua Bella Su Arıtma Cihazı? 

AQUA BELLA Su arıtma cihazları şebekenizden akan suda bulunan canlı ve insan sağlığına zararlı her türlü bakteri, kimyasal madde, metal, çözünmüş zararlılar ve cıva gibi ağır metallerden temizleyerek insan tüketimine uygun duruma getirmektedir.

Yerli üretimin Aqua Bella Su Arıtma Cihazlarını evinizde ve tüm yaşam alanlarınızda güvenle tercih edebilir ve kullanabilirsiniz. Doğrudan arıtılmış içme suları insan kullanımı için uygun olmayabiliyor. Doğal içme suyunun içerisinde canlılar için gerekli olan bir takım mineraller bulunuyor. Kalitesiz su arıtma cihazları bu maddeleri süzerek insan sağlığına olumsuz olabilecek bir su üretiyorlar. Aqua Bella Su Arıtma Cihazları ile üretilen arıtılmış su canlı ve insan sağlığı açısından olması gereken en sağlıklı arıtma dengesini sağlayabiliyor.

Doktorlar Hangi Su Arıtma Cihazını Tercih Ediyor? 

Sudaki mineralleri tanıyarak eksik olduğunu tespit ettiği mineralleri arıttığı suya ekleyen Aqua Bella Su arıtma cihazları tartışmasız doktorlar tarafından en çok tercih edilen su arıtma cihazıdır.

10 aşamalı su arıtma cihazı olan LG Stylus şebeke suyunu bütün kirleticilerden ve su içerisinde bulunan zararlı bakterilerden arındırır ve size en sağlıklı içme suyunu üretir.

Doktorlar Sebilli Su Arıtma Sistemlerini Tavsiye Ediyor 

Su sebilleri evimizde kullandığımız ve hayatımızı kolaylaştıran cihazların başında yer alıyor. Daha önceleri ofis ve çeşitli iş yerlerinde bulunan su sebilleri artık her yerde karşımıza çıkıyor ve su arıtma sistemli su sebilleri, şebeke suyunu arıtarak sağlıklı bir alternatif sunuyor.

Temiz içme suyu insan sağlığında çok önemlidir. Doktorlar sağlıklı bir yaşam için günde en az sekiz bardak su içilmesini tavsiye ediliyor.

Şebeke suyu hem taşınması sırasında hem de arıtma tesislerinde birçok bakteri ve kirleticiye maruz kaldığı için doğrudan tüketilmesi sağlık açısından uygun değildir. Doğrudan tüketilen şebeke suyu günümüzde rastladığımız hastalıkların yaklaşık %90’ına sebep olmaktadır.

Arıtmalı su sebilleri temiz sandığımız ancak aslında hiç de temiz ve masum olmayan musluk suyunu arıtarak içilebilir hale getiriyor ve sağlığımızı korumamıza yardımcı oluyor.

Doktorlar Neden Su Arıtma Cihazı Tavsiye Ediyor 

Evinize gelen şebeke suyunuzu arıtma cihazından geçirerek kullanmak için sayısız neden var. Sağlıklı su tüm insanlar için bir ihtiyaçtır ve herkesin ulaşabilmesi gereklidir.

Temel yaşam haklarından biri olan sağlıklı içme suyuna ulaşım birçok ülkede ve şehirde sanıldığı kadar kolay değildir. Bazı bölgelerde su kaynaklarının yetersizliğinden dolayı bazı bölgelerde de mevcut su kaynaklarında ki kirlilikten dolayı sağlıklı içme suyuna insanlar erişemeyebiliyor. Gelişmiş ülkelerin çoğunda içme suları nispeten sağlıklı olarak tanımlansa da istenilen ölçüde temiz değildir. Bu bakımdan doktorlar evlerimizde ve diğer yaşam alanlarımızda tüketeceğimiz içme suları için su arıtma cihazı kullanmamızı tavsiye ediyorlar.

Doktorların tavsiye ettiği Aqua Bella ev tipi su arıtma cihazı bu zorlukların üstesinden gelmenize ve musluktan temiz içme suyu elde etmenize yardımcı olabilir.

Doktorlar Ters Ozmoz Su Arıtma Sistemi Tavsiye Ediyor 

Birçok doktor su arıtma cihazı kullanmayı tavsiye ediyor evet ama hangi su arıtma cihazı ve arıtma sistemi ne olmalı. Ters Ozmoz arıtma sistemleri doktorların su arıtma cihazı tavsiyelerinin başında geliyor. En sağlıklı su arıtma sistemi olarak kabul gören ters ozmoz su arıtma sistemleri dünyanın hemen her yerinde doktorlar tarafından öneriliyor.

Temiz su konusundaki farkındalık şu anda çok önemli bir konu. Sizin ve sevdiklerinizin yüksek kaliteli, arıtılmış su kullandığından emin olmak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Aqua Bella su arıtma cihazları aileniz için tatil sezonunda mükemmel bir hediye olabilir.

Ters Ozmoz filtrasyonuna her zaman güvenebilirsiniz. Bu harika su arıtma sisteminin pek çok insanın yaptığı gibi filtreleri değiştirmeyi unutursanız, potansiyel olarak çok zehirli bir içme suyunuz olabilir.

Plastik şişelerdeki suyun zehirli petrokimyasallar olan ftalatlar veya bisfenol A (BPA) içerdiğini de biliyoruz. Her gün şişelenmiş su satın almak cüzdanınıza büyük bir yük getirebilir ve çevre kirliliği açısından büyük bir tehlike olduğundan bu da ideal bir seçim değildir.

Doktorlar Neden Su Arıtma Cihazı Tavsiye Ediyor

Günümüzde çeşitli alanlarda insanlar birçok ürün alıyorlar ve kullanıyorlar. İnsanların hemen hemen hepsi sağlıklarını ilgilendiren herhangi bir ürün alacaklarında genelde Uzman Doktorların görüşlerine ve tavsiyelerine dikkat ediyorlar.

Sebebi çok açık olan bu eğilim gayet normal karşılanmakla birlikte birçok merdiven altı üretim yapan ismi cismi belli olmayan firma insanların güvenini zedeliyor.

Aqua Bella su arıtma cihazları yerli üretim olduğundan dolayı nereden ne şekilde ithal edildiği bilinmeyen bütün su arıtma cihazlarına karşı son derece güvenlidir.

Doktorların su arıtma cihazı tavsiyelerinde önemli bir yere sahip olan Aqua Bella su arıtma cihazları sizi ve ailenizi sağlıklı ve temiz su ile buluşturmaya kendini adamış bir firma olmakla birlikte sürekli teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve su arıtma cihazlarını günün teknolojik gerekliliklerine göre güncellemektedir.

Doktorların En Çok Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazları:

Aşağıda doktorların en çok tavsiye ettiği su arıtma cihazlarının bir listesi bulunmaktadır. İncelemek istediğiniz cihazlar için üzerini tıklamanız yeterlidir.

1.Ev Tipi Su Arıtma Cihazı

2.5 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

3.6 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

4.7 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

5.8 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

6.9 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

7.10 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

8.11 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

9.12 Aşamalı Su Arıtma Cihazı

10. Dijital Su Arıtma Cihazı

Doktorların Tavsiye Ettiği Endüstriyel Su Arıtma Cihazları

Birçok işletme ve özellikle sıcak yemek firmaları müşterilerine ve çalışanlarına sağlıklı ve kaliteli ürünler sunabilmek ve temiz bir içme suyu ile bu ürünleri hazırlayabilmek adına endüstriyel su arıtma cihazları kullanıyor. Bu cihazların seçiminde yine sağlıkçıların ve uzman doktorların tavsiye ettiği endüstriyel su arıtma cihazları ön plana çıkıyor. Aşağıda uzman doktorlar tarafından en çok tavsiye edilen endüstriyel su arıtma cihazlarının bir listesini göreceksiniz ilgilendiğiniz veya ek bilgi talep ettiğiniz bağlantıyı tıklayarak detaylara ulaşabilirsiniz.

1.Endüstriyel Su Arıtma Cihazları

2.Budget Serisi Su Arıtma Cihazları

3.Direk Akışlı Su Arıtma Cihazı

4.Kuyu Suyu Arıtma Cihazları

5.Mineraller & Kimyasallar

6.Otel Suyu Arıtma Cihazları

7.Ozon Jeneratörleri

8.Su Arıtma Cihazı Membran ve Membran Kapları

9.Tuz Tankları

10. UV Su Arıtma Cihazları

11. Villa Su Arıtma Cihazları

Her Su Arıtma Cihazı Sağlıklı mıdır?

Hayır. Her su arıtma cihazı sağlıklı değildir ve olamaz. Bunu belirleyen birçok faktör bulunmasına rağmen en önemlisi su arıtma cihazını üreten firmanın saygınlığı, geçmişi ve kalitesidir. Yeni kurulmuş belirli bir tecrübesi olmayan ve başka yerlerden temin ettiği kayıtsız malzemeleri birleştirerek su arıtma cihazı satan firmalardan uzak durmak gerekiyor. Çünkü bu firmalar doğruda insan sağlığı ile oynuyorlar ve her türlü hastalığı evimizin içerisine sokuyorlar. Aqua Bella Su Arıtma sistemleri doktorların önerdiği ve tavsiye ettiği su arıtma cihazlarını siz değerli müşterilerine sunuyor.

AQUA BELLA Su Arıtma 1998 yılında İstanbul Pendik’te kurulmuş ve ilk etapta yurt dışından su arıtma cihazı getirmek suretiyle ticaret hayatına başlamıştır. Zaman içerisinde sektörde edindiği tecrübeyi yerli ve milli su arıtma cihazı üretmek amacıyla kullanmış ve 2005 yılında bu amaçla gerekli yatırımlarını tamamlamıştır. Yapmış olduğu yatırımlar neticesinde TÜRKİYE genelinde kurulu yaygın bayilik ve servis ağı ile ülkemizde ilk yerli su arıtma cihazı üreticisi unvanını kazanmıştır. Burada bahsettiğimiz gibi Aqua Bella sektörde en eski firmaların başında gelmektedir. Bu yüzden güvenle doktorların da tavsiye ettiği Aqua Bella su arıtma cihazlarımızı tercih edebilirsiniz.

Ayrıca su arıtma cihazlarının sağlıklı olup olmadığını anlamanın bir başka yolu da üretici firmaların sahip olduğu belgelerdir. Bir çok firma gerekli yasal belgelere sahip olmadan su arıtma cihazı satmakta olup Aqua Bella sattığı ve ürettiği her su arıtma cihazı için gerekli yasal belgelere ve sertifikalara sahiptir.

En çok tercih edilen ve Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı L.G. AQUA BELLA Stylus Pro 12 Aşamalı Organik ters ozmoz sistemli su arıtma cihazıdır. Bu yüzden su arıtma cihazı alırken veya araştırma yaparken bu özelliklere dikkat etmeniz gerekiyor.

✅Firma Kuruluş :  1993’ten Beri Hizmet✅
✅Firma Hizmet Bölgeleri :  Türkiye’nin Her Yerine✅
✅Firma Belgeleri :  Iso 9001 Kalite Belgeleri✅


Tavsiye incele:Su Arıtma Cihazları Markaları ve Fiyatları 2024
Tavsiye Yazı: Tezgah Altu Su Arıtma Cihazı Fiyatları 2024
Tavsiye Yazı:Membran Filtre Ömrü Ne Kadardır?
Tavsiye Yazı:Su Arıtma Cihazı Pompaları Ne İşe Yarar?

 

Doktorlar Hangi Su Arıtma Cihazını Tavsiye Ediyor?

Doktor, su arıtma cihazı seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye edebilir: Su kaynağı: Su arıtma cihazınızın kaynağınagun olması önemlidir. Su kaynağınızda hangi kirleticilerin bulunduğunu belirlemek için suyunuzun laboratuvar analizi yaptırabilirsiniz. Arıtma yöntemi: Farklı su arıtma yöntemleri vardır, örneğin ters osmoz, aktif karbon filtreleme, ultraviyole sterilizasyon vb. Hangi yöntemin sizin için en uygun olduğunu belirlemek için bir uzmana danışabilirsiniz. Su ihtçları: Su arıtma cihazınız kapasitesi, günl su ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar yeterli olmalıdır. Ayrıca, cihazın bakım gereksinimlerini ve filtreğişim sıklığını da göz önünde bulundurmanız önemlidir. Sertifikalar kalite standartları: Suıtma cihazının güilirlik ve performansını değerlendirmek için ürünün sertifikalara sahip olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Örneğin, NSF (National Sanitation Foundation) sifikası gibi uluslararası kabul görmüş sertifikalar, su arıtma cihazlarının kalitesini belgeleyebilir. Doktorlar genellikle su arıtma cihazı seçimi konusunda uzlık sağlamazlar, bu nedenle en iyi tavsiye, su arıtma cihazı seçimi konusunda uzmanlaşmış bir su mendisi veya su arıtma sistemleri satıcısından alınabilir.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı Hangisi?

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı, AQUA BELLA LG Stylus Plus 12 Aşamalı Organik Model olup ürünümüzde kullanılan tüm aksamlar NSF onaylıdır.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı Nerede Satılmaktadır?

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı, aquabella.com.tr ve AQUA BELLA mağazalarında satılmaktadır.

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı Fiyatları Ne Kadardır?

Doktorların Tavsiye Ettiği Su Arıtma Cihazı Fiyatı, 3500 TL - 8500 TL arasında değişmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.